Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Világvége

Világvége - (The World´s End)

Színes,magyarul beszélő, angol akció-vígjáték (2013)

Színes,magyarul beszélő, angol akció-vígjáték - Eredeti nyelven is! The World s End Összetartás, könnyed humor, nagy ivászat, megkérdőjelezhető választások, némi verekedéssel és robbanó ajándékkal fűszerezve - ez jellemzi Edgar Wright új filmjét, melyben ismét felbukkan Simon Pegg és Nick Frost. A történet 1990 június 22-én kezdődik. Newton Haven-ben, ahol öt tini srác kocsmatúrával akarja megünnepelni az iskola végét. Hiába azonban a lelkesedés, a lista végén álló kocsmába - a Világ Végébe - már nem jutnak el. Húszegynéhány évvel később az öt muskétás visszatér, hogy egy újabb pohármaraton keretében befejezzék, amit egykor elkezdtek.

Rendező: Edgar Wright

Szereplők: Simon Pegg (Gary King), Nick Frost (Andy Knightley), Martin Freeman (Oliver Chamberlain), Eddie Marsan (Peter Page), David Bradley (Basil), Paddy Considine (Steven), Rosamund Pike (Sam Chamberlain), Michael Smiley (Reverend Green), Sophie Evans (Becky Salt), Samantha White (Erika Leekes), Rose Reynolds (Tracy Benson), Pierce Brosnan (Guy Shepherd), Simon Pegg, Nick Frost, Martin Freeman, Eddie Marsan, Edgar Wright

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Megjelent: 2013

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Világvége

Színes,magyarul beszélő, angol akció-vígjáték (2013)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Koszorúslányok

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2011)