Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A Robinson család (1960) - (Swiss Family Robinson)

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (1963)

Bár egy szörnyű vihar elsüllyeszti vitorláshajójukat, a film hősei - a napóleoni háborúk dúlta Európából a gyarmatokra tartó svájci házaspár és három fiúgyermekük - szerencsésen megmenekülnek. Miután partra evickélnek egy kis déltengeri szigeten, együtt gyűrik le a vadon ezer veszélyét, sőt móresre tanítanak egy elvetemült kalózvezért is. Találékonyság, lovagiasság, helytállás, szerelem - ez jellemzi a hajótörés után a nehéz körülményeken győzedelmeskedő Robinson család történetét...

Rendező: Ken Annakin

Szereplők: John Mills (Robinson apu), Dorothy McGuire (Robinson anyu), James MacArthur (Fritz), Janet Munro (Roberta), Tommy Kirk (Ernst), Kevin Corcoran (Francis), Sessue Hayakawa (Kuala főkalóz), Cecil Parker (Moreland kapitány)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Címkék: Dorothy McGuire, A Robinson család (1960), Swiss Family Robinson, John Mills, Janet Munro, James MacArthur, Kevin Corcoran, Sessue Hayakawa, Cecil Parker, Ken Annakin

Megjelent: 1963

Kapcsolódó filmek

Űrvihar

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2017)

Apavadászat

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)

Coco

Színes, magyarul beszélő, amerikai animáció (2017)

Gyilkosság az Orient expresszen

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi (2017)