Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A Robinson család (1960) - (Swiss Family Robinson)

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (1963)

Bár egy szörnyű vihar elsüllyeszti vitorláshajójukat, a film hősei - a napóleoni háborúk dúlta Európából a gyarmatokra tartó svájci házaspár és három fiúgyermekük - szerencsésen megmenekülnek. Miután partra evickélnek egy kis déltengeri szigeten, együtt gyűrik le a vadon ezer veszélyét, sőt móresre tanítanak egy elvetemült kalózvezért is. Találékonyság, lovagiasság, helytállás, szerelem - ez jellemzi a hajótörés után a nehéz körülményeken győzedelmeskedő Robinson család történetét...

Rendező: Ken Annakin

Szereplők: John Mills (Robinson apu), Dorothy McGuire (Robinson anyu), James MacArthur (Fritz), Janet Munro (Roberta), Tommy Kirk (Ernst), Kevin Corcoran (Francis), Sessue Hayakawa (Kuala főkalóz), Cecil Parker (Moreland kapitány)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Címkék: Dorothy McGuire, A Robinson család (1960), Swiss Family Robinson, John Mills, Janet Munro, James MacArthur, Kevin Corcoran, Sessue Hayakawa, Cecil Parker, Ken Annakin

Megjelent: 1963