Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Imperium - (Imperium)

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2016)

Az Imperium című thriller megtörtént események alapján készült. A történet főhőse egy, Nate Foster egy fiatal és idealista FBI ügynök, aki beszivárog egy neonáci terrorista csoportba, hogy meghiúsítsa a banda következő nagy dobását. A fehérek felsőbbrendűségét hirdető alvilági mozgalom tagjaként nem csak az ’ellenségget’, de önmagát is le kell győznie.

Rendező: Daniel Ragussis

Szereplők: Daniel Radcliffe (Nate Foster), Toni Collette (Angela Zamparo), Burn Gorman (Morgan), Nestor Carbonell (Tom Hernandez), Seth Numrich (Roy), Sam Trammell (Gerry Conway), Pawel Szajda (Vince Sargent)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Címkék: Toni Collette , Burn Gorman, Nestor Carbonell, Sam Trammell (Gibson), Imperium, Daniel Ragussis, Seth Numrich, Pawel Szajda

Megjelent: 2016