Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Templom egere

Templom egere - (Templom egere)

Magyar tévéjáték (1988)

Adott az 1920-as évek végén egy szegény sorsú leány, aki természetesen "szegény, mint a templom egere", de elhatározza, hogy a gazdasági világválság kellős közepén harcot indít a bankok - és egyúttal minden ellen, amit azok képviselnek. Antikapitalista karrier- vagy moráltörténet? Egy csudát: szerelmi szállal átszőtt vígjáték, amely a maga módján persze azért jól átlátható, egyszerű tanulságokat is hordoz - de legfőképpen: kiválóan szórakoztat. Szembeszállni a pénz mindenhatónak tűnő világával, belopakodni, és a barlangjában győzni le a Mammont - ez az álom végül is nem áll túlságosan távol napjaink devizahiteleseitől sem... A vígjáték ősbemutatóját 1927-ben a Vígszínházban tartották, Gaál Franciska, Rajnay Gábor és Somlay Artúr főszereplésével.

Rendező: Málnay Levente

Szereplők: Für Anikó, Bodrogi Gyula, Oszter Sándor, Pápai Erika, Kautzky József, Kautzky Armand, Gyula Bodrogi, Málnay Levente

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Magyar TV sorozatok

Megjelent: 1988

Kölcsönzési díj: 199 Ft

Kapcsolódó filmek

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)

Az Úr hangja

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2018)

Silvio és a többiek (feliratos)

Színes, feliratis, olasz életrajzi dráma (2018)