Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Háború Mindenki Ellen (feliratos) - (War on Everyone)

Színes, feliratos, amerikai vígjáték (2016)

Két Új-mexikói zsaru bármilyen bűnözőt megzsarol vagy bemárt, aki kellően szerencsétlen ahhoz, hogy keresztezze az útjaikat. A dolgok azonban váratlan fordulatot vesznek, amikor olyasvalakivel húznak ujjat, aki náluk is veszélyesebb.

Rendező: John Michael McDonagh

Szereplők: Alexander Skarsgard (Terry Monroe), Theo James (Lord James Mangan), Tessa Thompson (Jackie Hollis), Michael Pena (Bob Bolano), Caleb Landry Jones (Birdwell), Stephanie Sigman (Delores), Paul Reiser (Lt. Gerry Stanton)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Címkék: Alexander Skarsgard (Jack), Michael Pena, Caleb Landry Jones, Paul Reiser, Stephanie Sigman, Theo James, Tessa Thompson (Dana), Háború Mindenki Ellen (feliratos), War on Everyone, John Michael McDonagh

Megjelent: 2016