Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Csata a hóban

Csata a hóban - (Csata a hóban)

Magyar játékfilm (1978)

Magyar játékfilm Petőcz a csapat erőssége számháborúban, de eltiltják az iskola téli számháború versenyén való részvételtől, mert magára vállalta egyik társa csínytevését. A továbbiakban kiderül ártatlansága, részt vehet a játékban. Az egyik osztálytársa még Petőcz rég nemlátott édesapját is ráveszi, hogy meglátogassa a fiát.

Rendező: Fejér Tamás

Szereplők: Bálint András (Petöcz apja), Zenthe Ferenc (igazgató), Berkes Gábor (Petöcz), Hortobágyi Gabriella (Panni), Bencze Ilona (Petöcz anyja), Földi Teri (Panni anyja), Berkes Gábor, Ilona Bencze, Bálint András, Berkes Gábor, Fejér Tamás, András Bálint

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Magyar TV sorozatok

Megjelent: 1978

Kölcsönzési díj: 99 Ft

Kapcsolódó filmek

Hölgyek és Urak

Magyar tévéfilm (1991)

Párbaj

Az ellenfelek, (1980)

Francia négyes

Színes, magyar tévéfilm (1983)

A harmadik testőr

Színes, magyar tévéjáték (1995)