Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet - (Rogue One: A Star Wars Story)

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2016)

A lázadók egy csoportját azzal bízzák meg, hogy lopják el a Birodalom készülő szuperfegyverének, a Halálcsillagnak a tervrajzát.

Rendező: Gareth Edwards

Szereplők: Felicity Jones (Jyn Erso), Mads Mikkelsen (Galen Erso), Donnie Yen (Chirrut Îmwe), Forest Whitaker (Saw Gerrera), Alan Tudyk (K-2SO), Ben Mendelsohn (Director Orson Krennic), Diego Luna (Captain Cassian Andor), Jonathan Aris (Senator Jebel), Riz Ahmed (Bodhi Rook), Jimmy Smits (Bail Organa)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Címkék: FOREST WHITAKER, Ben Mendelsohn (Robin), Star Wars, Felicity Jones, Riz Ahmed (Nazrul Sharma), Diego Luna , Jimmy Smits, Rogue One: A Star Wars Story, Gareth Edwards, Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet, Jonathan Aris

Megjelent: 2016

Kapcsolódó cikkek