Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Elysium - Zárt világ

Elysium - Zárt világ - (Elysium)

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2013)

Odalenn nehéz az élet. A Föld a jövőben túlzsúfolt, romba dőlt, mocskos és veszélyes hely lesz. Aki teheti, inkább felköltözik az Elysium biztonságos, rendezett és békés világába - egy hatalmas mesterséges holdra, melyet kiváltságos lakói gondosan védenek a lentiektől. Ha az illegális bevándorlók ellen kell felhasználni őket, nem haboznak: törvényt és fegyvert egyaránt bevetnek. Max (Matt Damon) azonban már nem fél egyiktől sem. Az élete múlik azon, hogy a lehető leggyorsabban feljusson a vágyott világba. Ha kell, csellel, ha kell, erővel át fogja törni a kordont, hogy megszerezze, amire az Elysiumon szüksége van. És ezzel talán az egész, kárhozott világ sorsát megváltozatja.

Rendező: Neill Blomkamp

Szereplők: Neill Blomkamp, Damon Matt, Matt Damon (Max), Jodie Foster (Rhodes államtitkár), Sharlto Copley (Krueger), Diego Luna (Julio), Adrian Holmes (Manuel), Emma Tremblay (Matilda), Josh Blacker (Crowe), Brandon Auret (Drake), Johnny Cicco (Vincente), William Fichtner (John Carlyle)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Sci-Fi

Megjelent: 2013

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Star Wars: A klónok támadása

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2002)

Holnapolisz

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2015)

Hasonmás

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2009)

Pitch Black - 22 évente sötétség

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2000)