Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A pöröly

Színes, magyarul beszélő, amerikai életrajzi dráma (2010)
  • 3

Színes, magyarul beszélő, amerikai életrajzi dráma. The Hammer Matt Hamill süketen született, de ez a fogyatéka soha akadályoztatta abban, hogy addig menjen előre, míg el nem éri célját, azaz hogy kiváló sportoló legyen. Eltökéltségének, odaadásának és nem utolsósorban találékonyságának hála - mellyel fogyatékából előnyt kovácsolt - nem csupán a világ első olyan süketnéma birkózójává vált, aki megnyerte a Nemzeti Főiskolai Birkózóversenyt, de inspirációul szolgált fogyatékkal élő és egészséges sportolók ezreinek egyaránt ebben a valós eseményeket feldolgozó, nagyhatású sportdrámában.

Szereplő: Russell Harvard

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Raymond J. Barry (Chester Hoenicker), Courtney Halverson, A pöröly, The Hammer, Russell Harvard, Shoshannah Stern, Michael Anthony Spady, Susan Gibney, Oren Kaplan

Időtartam: 1 óra 44 perc

Megjelent: 2010

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a MoziKlub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

1945

Magyar dráma (2017)

Minden, minden

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus dráma (2017)

Megan Leavey

Színes, magyarul beszélő, amerikai, háborús, életrajzi dráma (2017)

Amerikai pasztorál

Színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma (2016)