Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Megint 17

Megint 17 - (17 Again)

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2009)
  • 3

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték 17 Again Nem tudni, mikor siklott félre Mike (Zac Efron) élete. Pedig úgy tűnt, szerencsés csillagzat alatt született. Sikeres sportkarrier és egyetemi ösztöndíj várt rá, ám lemondott róluk a szerelme kedvéért. Fiatalon családot alapított, gyerekei születtek. Ám a házassága tönkrement, és most a haverjánál húzta meg magát. Rajta már csak a csoda segíthet. És a csoda bekövetkezik! Egyik pillanatról a másikra Mike tizenhét évesként ismét a középiskolában találja magát, egy osztályban a saját gyerekeivel. Itt az alkalom, hogy összebarátkozzon velük, megismerje őket, és talán még a házasságát is sikerül helyrehoznia.

Rendező: Burr Steers

Szereplők: Matthew Perry (Mike O´Donnell), Michelle Trachtenberg (Maggie O´Donnell), Zac Efron (Mike), Leslie Mann (Scarlett O´Donnell), Thomas Lennon (Ned Freedman), Michelle Trachtenbergr, Matthew Perry, Za

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Romantikus, Vígjáték

Időtartam: 1 óra 37 perc

Megjelent: 2009

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

A legszomorúbb kísértetek

Vajda Judit | 2014. 09. 20., 14:25

Kapcsolódó filmek

Totál beépülve

Színes, szinkronizált, amerikai akció-vígjáték (2012)

Fák jú Tanár úr

Színes, szinkronizált, német vígjáték (2013)

Könnyű nőcske

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)

Ne szórakozz Zohannal

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2008)