Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Basil, a híres egér detektív

Basil, a híres egér detektív - (The Great Mouse Detective )

Színes, magyarul beszélő, amerikai animáció (1986)

Rengeteg kaland és rejtély várja a nézőket a Disney rajzfilmjében, a Basil, a híres egér detektívben! Elragadó mese, ami elrepít minket 1897-ben, Londonba, ahol Olivia, a közkedvelt játékkészítő lánya felkerei Basilt, a szuper detektívet, hogy segítsen megkeresni rejtélyes módon eltűnt apját. Basilnak asszisztense, Dr. Dawson és hűséges kutyája Toby segít a nyomozásban. Basilnak minden furfangjára és bátorságára szüksége lesz, mert egy gonosz professzorral kell szembeszállnia, hogy megmentse az egerek birodalmát! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!

Rendezők: John Musker, David Michener, Burny Mattinson, Ron Clements

Szereplők: Ron Clements, John Musker, Vincent Price (Ratigan professzor (hang), Barrie Ingham (Bartholomew (hang), Val Bettin (Dr. David Q. Dawson (hang), Susanne Pollatschek (Olivia Flaversham (hang), Candy Candido (Fidget (hang)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: John Musker, Ron Clements, Val Bettin, Basil, a híres egér detektív, The Great Mouse Detective , Vincent Price, Barrie Ingham, Susanne Pollatschek, Candy Candido, Burny Mattinson

Megjelent: 1986

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Jégkorszak 4 – Vándorló kontinens

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)