Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Vakvilágban

Vakvilágban - (Vakvilágban)

Színes, magyar filmdráma (1986)

Színes, magyar filmdráma A vak véletlen folytán tragikusan összekapcsolódik két ember sorsa. Az újításért kapott pénzből a gumigyári brigád tagjai mulatni mennek. Sándorék, már italosan, egy előkelő bárban folytatnák az éjszakai kiruccanást, de egy fehér sálas férfi kidobatja őket. Károly ezen az éjszakán gyűjt végre annyi bátorságot, hogy titkolt szerelmesét bemutassa anyjának, s rendezze életüket. Hajnalban, miután elbúcsúzott Évától, összetalálkozik Sándorral, aki felismerni véli benne a fehér sálast , és dühében leüti. Károly a sínek közé zuhan, és halálra gázolja a villamos.

Rendezők: Gyarmathy Lívia, Lívia Gyarmathy

Szereplők: Lukáts Andor  (Sándor), Dörner György  (Károly), Meszléry Judit  (Klári), Szabó Lajos  (Guszti), Esztergályos Cecília  (Cilike), Sir Kati  (Éva), Dégi János  (Pisti), Temessy Hédi  (Pisti anyja), Derzsi János  (A művezető), Esztergályos Cecília, Dörner György, Lukáts Andor, Lívia Gyarmathy, Cecília Esztergályos

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Magyar TV sorozatok

Megjelent: 1986

Kölcsönzési díj: 99 Ft

Kapcsolódó filmek

A tőr

Magyar tévéfilm (1962)

Csalódások

Magyar tévéfilm (1973)

Párbaj

Az ellenfelek, (1980)

Nóra

Színes, magyar tévéfilm (1986)