Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Sárkány és papucs

Sárkány és papucs - (Sárkány és papucs)

Színes, magyar rajzfilm (1988)

Guinevra királyné szomorúan panaszolja szeretett szolgálólányának, Peggynek, hogy férje, Arthur király évek óta elhanyagolja őt. A király ugyanis minden idejét a lovagi tornák porondja, vagy a híres "kerekasztal" mellett tölti. A két nő kisüti, hogy a bajon egyedül a jó öreg Merlin varázsló segíthet. Merlin el is küld Guinevrának egy fantasztikusan erős varázsszert, amelynek segítségével visszaszerezheti Arthur szerelmét. A hölgyek egy pudingba sütik a csodaszert, ám azt véletlenül Arthur kedvenc lovagja, Lancelot eszi meg. Bonyolítja a helyzetet, hogy a lovag boldog szerelemben él Peggyvel, de a túlméretezett adag varázsszer hatására egycsapásra őrjítő szerelmet érez a királyné iránt...

Rendező: Dargay Attila

Szereplők: Hernádi Tibor, Halász Judit, Dargay Attila

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Gyereksarok

Megjelent: 1988

Kölcsönzési díj: 99 Ft

Kapcsolódó filmek

Kire ütött ez a gyerek?!

Színes, magyar film (2007)

Sárkány és papucs

Színes, magyar rajzfilm (1988)

Lilla tündér lesz

Színes, magyar mesejáték (1995)

Mese az ágrólszakadt igricről

Színes, magyar mesejáték (1981)