Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A harag tüze

A harag tüze - (Out of the Furnace)

Színes, amerikai-angol krimi (2013)

Russell (Christian Bale) és az öccse, Rodney (Casey Affleck) a lepukkant Rust Belt kisvárosában tengeti a hétköznapokat egy jobb élet reményében. Mikor a Sors Russell-t börtönbe juttatja, az öccse fejest ugrik a bűn pöcegödrébe: a legerőszakosabb és legkönyörtelenebb bandák egyikéhez csapódik. Miután Russell szabadlábra kerül, választania kell: vagy csendben, meghúzva magát éli a hétköznapokat vagy mindent kockára tesz, és kideríti az igazságot az öccse eltűnésével kapcsolatban.

Rendező: Scott Cooper

Szereplők: Dendrie Taylor (DeGroat´s Date), Woody Harrelson (Harlan DeGroat), Carl Ciarfalio (Man at Drive In), Nancy Mosser (Woman at Drive In), Christian Bale (Russell Baze), Casey Affleck (Rodney Baze Jr.), Zoe Saldana (Lena Taylor), Forest Whitaker (Chief Wesley Barnes), Scott Cooper

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Christian Bale, A harag tüze, Out of the Furnace, Casey Affleck, Carl Ciarfalio (Man at Drive In), Nancy Mosser (Woman at Drive In), Christian Bale (Russell Baze), Casey Affleck (Rodney Baze Jr.), Zoe Saldana (Lena Taylor), Forest Whitaker (Chief Wesley Barnes)

Megjelent: 2013

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Bale irigykedik, mert már nem ő Batman

TV GO | 2014. 11. 25., 07:40

Kapcsolódó filmek

Ruben Brandt, a gyűjtő

Színes, magyar thriller (2018)

Gyilkos nemzedék

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)

A bűnös

Színes, magyarul beszélő, dán thriller (2018)

12 majom

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus kalandfilm (1995)