Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Ismeretlen férfi

Ismeretlen férfi - (Unknown)

Színes, magyarul beszélő, angol-német-francia-kanadai-japán-amerikai akciófilm (2011)
  • 3

Dr. Martin Harrist (Liam Neeson) autóbaleset éri Berlinben. Mire a kórházi ágyban magához tér, megváltozik körülötte a világ. A felesége (January Jones) nem ismeri fel, és egy másik férfi azt állítja, hogy ő dr. Harris (Aidan Quinn). A hatóságok nem hisznek a lábadozó férfinak, neki pedig nincs sok ideje magyarázkodni: titokzatos bérgyilkosok vadásznak rá. Amikor az életét menti és a személyazonosságát próbálja visszaszerezni, talál egy szövetségest (Diane Kruger), aki talán a leggyanúsabb, hiszen látszólag semmi oka sincs, hogy a kétségbeesett férfin segítsen. Martin gondolkodás nélkül beleveti magát a nyomozásba, miközben saját épelméjűségét, önmagát kérdőjelezi meg. A váratlan események során a doktor egyre közelebb kerül az igazsághoz.

Rendező: Jaume Collet-Serra

Szereplők: Diane Kruger (Gina), Liam Neeson (Dr. Martin Harris), Bruno Ganz (Ernst Jürgen), January Jones (Elizabeth Harris), Frank Langella (Rodney Cole), Aidan Quinn (Martin B.), Sebastian Koch (Leo Bressler), Clint Dyer (Biko), Olivier Schneider (Smith)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Liam Neeson (Rossz zsaru, Jó zsaru, Han Solo hangja), Ismeretlen férfi, Unknown, Bruno Ganz, Diane Kruger, January Jones (Elizabeth Harris), Frank Langella (Rodney Cole), Aidan Quinn (Martin B.), Sebastian Koch (Leo Bressler), Clint Dyer (Biko), Olivier Schneider (Smith), Jaume Collet-Serra

Időtartam: 1 óra 48 perc

Megjelent: 2011

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Liam Neeson, az elpusztíthatatlan

Vajda Judit | 2015. 01. 24., 16:55

Bérvita, csonttörés és néhány pornós

TV GO | 2015. 05. 26., 12:50

Öt belga film, amit látni kell

Vajda Judit | 2014. 10. 26., 08:45

Hitler sose volt még ilyen hiteles

Vajda Judit | 2014. 10. 19., 10:10

Eltűnt nők nyomában

Vajda Judit | 2014. 10. 02., 13:20

Kapcsolódó filmek

K.O.

Színes, magyarul beszélő, francia thriller (2017)

Amerikai botrány

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol krimi (2013)

A kör

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2017)

A vizsga

Színes, magyarul beszélő, angol thriller (2009)