Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Demjén Ferenc: Hetvenkedem 2.

Demjén Ferenc: Hetvenkedem 2. - (Demjén Ferenc: Hetvenkedem 2.)

Színes koncertfilm (2016)

Színes koncertfilm. Élvezzük együtt a fantasztikus slágereket a Szerelem vonatot, a Sajtból van a Holdat vagy éppen a Honfoglalás című film betétdalát vagy idézzük meg az iskolás éveket az Iskolatáska című dallal. 70 éves Demjén Ferenc. Ezalkalomból Hetvenkedem címmel ad konceretet 2016. december 30-án a Papp László Budapest Sportaréna színpadán. A nagykoncerten sztárvendégek is lesznek. Számtalan szakmai elismerés mellett a Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztje kitüntetés tulajdonosa, Liszt és Kossuth díjas Művész. Demjén Ferenc eddigi pályafutása, nemcsak a könnyűzenei élet, hanem az egyetemes magyar kultúra részét képezi. Alkotásain generációk nőttek fel. A hagyományos időpontban megrendezendő eseményen a programból nem maradnak ki azok a felejthetetlen, nagy sikerű dalok, amelyek Demjén Rózsi előadásában lettek sikeresek; valamint, azok a nóták sem, amelyek nagy ívű szerzői pályafutásának darabjai.

Szereplők: Demjén Ferenc, Ferenc Demjén

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Koncert

Címkék: Ferenc Demjén, Demjén Ferenc: Hetvenkedem 2.

Megjelent: 2016

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Tabán 1.

Koncertfilm (1999)

Piramis Budapest Sportcsarnok

koncertfilm (1992)

Neoton Família: Neoton varázs

Színes, magyar, koncertfilm (1998)

Jazz+Az

Színes, magyar koncertfilm (2000)