Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A doboz

A doboz - (The box)

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2008)

az Amerikai Űrkutatási Hivatal mérnöke, a felesége, Norma irodalomtanár. A házaspár a középosztálybeliek átlagos életét éli a múlt század hetvenes éveiben. Az anyagi helyzetük váratlanul megrendül, amikor mindkettőjüknek munkahelyi problémái támadnak. Másnap egy dobozt találnak a küszöbön. Azután felbukkan a kézbesítő is, aki elmondja, hogy megváltoztathatják az életüket. Egy napjuk van arra, hogy eldöntsék, megnyomják-e a dobozon lévő gombot. Ha megteszik, meghal egy általuk nem ismert ember, ők pedig egymillió dollárt kapnak.

Rendező: Richard Kelly

Szereplők: Cameron Diaz (Norma Lewis), James Marsden (Arthur), Frank Langella (Arlington Steward), James Rebhorn (Norm Cahill), Michael Zegen (Garcin), Gillian Jacobs (Dana Steward), Deborah Rush (Clymene Steward)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Frank Langella (Rodney Cole), James Rebhorn (Marvin), Michael Zegen (Benji), Cameron Diaz, Richard Kelly, The Boxtrolls , Kicsit sötét, kicsit egszerű, de meglepően szórakoztató film a Doboztrollok , James Mardsen, Gillian Jacobs, Deborah Rush

Megjelent: 2008

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Mennyit ér egy másik élete?

TV GO | 2017. 07. 01., 19:05

Kapcsolódó filmek

Ruben Brandt, a gyűjtő

Színes, magyar thriller (2018)

A gyilkos bennem él

Színes, szinkronizált, amerikai thriller (2010)

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)

Azonosság

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2003)