Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Hosszú út lefelé

Hosszú út lefelé - (A long way down)

Színes, magyarul beszélő, angol romantikus film (2014)

Négy elveszett lélek - egy kegyvesztett TV bemondó, egy mocskos szájú tinédzser, egy egyedülálló anya és egy zenészből pizza futárrá avanzsált fiú - ugyan azon a napon akar véget vetni az életének, méghozzá éppen Szilveszter éjszaka. Amikor a kiábrándult idegenekből álló csapat véletlenül összetalálkozik az öngyilkosság helyszínéül választott Toppers Torony tetején, megállapodnak abban, hogy hat héttel elhalasztják tervüket és mint egy szokatlan, furcsa család, együtt keresik tovább az élet értelmét.

Rendező: Pascal Chaumeil

Szereplők: Pierce Brosnan (Martin Sharp), Toni Collette (Maureen), Aaron Paul (J.J.), Imogen Poots (Jess Crichton), Tuppence Middleton (Kathy), Sam Neill (Chris Crichton), Rosamund Pike (Penny), Joe Cole (Chas), Diana Kent (Hope)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Romantikus

Címkék: Rosamund Pike (Nikki Gardner), Sam Neill, Imogen Poots , Toni Collette , Brosnan Pierce, Tuppence Middleton, Aaron Paul, Hosszú út lefelé, A long way down, Joe Cole, Diana Kent, Pascal Chaumeil

Megjelent: 2014

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

Ötéves jegyesség

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2012)

Egy őrült pillanat

Színes, magyarul beszélő, francia romantikus vígjáték (2015)

Bridget Jones babát vár

Színes, magyarul beszélő, angol romantikus vígjáték (2016)

New York-i afférok

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2017)