Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Flubber - A szórakozott professzor

Flubber - A szórakozott professzor - (Flubber)

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi vígjáték (1997)

Phillip Brainard (Robin Williams) professzor olyannyira a tudomány megszállottja, hogy néha már semmire sem tud odafigyelni. Nem csoda tehát, hogy kétszer is elfelejtett megjelenni a saját esküvőjén. Pedig valójában mindent azért tesz, hogy végre létrehozza azt a forradalmian új energiaforrást, ami megoldhatná Sara (Marcia Gay Harden), a kedvese által vezetett tudományos intézet súlyos anyagi gondjait. Hű segítőtársa, az imádnivaló kis repülő robot, Weebo, aki igyekszik mindent megtenni kedvenc professzoráért. A harmadik esküvőre készülődve, késő délután a professzor laboratóriumában végül is megszületik a nagy mű: egy olyan ragacsos izé, a rugacs, ami ha bármihez hozzáér, képes hihetetlen sebességgel megröptetni azt.

Rendező: Les Mayfield

Szereplők: Christopher McDonald (Wilson), Edie McClurg (Martha George), Robin Williams (Philip Brainard professzor), Marcia Gay Harden (Dr. Sara Jean Reynolds), Raymond J. Barry (Chester Hoenicker), Clancy Brown (Smith), Wil Wheaton (Bennett Hoenicker), Ted Levine (Wesson), Jodi Benson (Weebo hangja), Les Mayfield

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Robin Williams, Christopher McDonald (Casey McNeil), Flubber - A szórakozott professzor, Flubber, Edie McClurg, Marcia Gay Harden (Dr. Sara Jean Reynolds), Raymond J. Barry (Chester Hoenicker), Clancy Brown (Smith), Wil Wheaton (Bennett Hoenicker), Ted Levine (Wesson), Jodi Benson (Weebo hangja), Les Mayfield

Megjelent: 1997

Kapcsolódó cikkek

Mindenki Robin Williams-filmet vesz, vagy lop

Vajda Judit | 2014. 08. 14., 15:26

Kapcsolódó filmek

Blaze (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)

Az Úr hangja

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2018)

Silvio és a többiek (feliratos)

Színes, feliratis, olasz életrajzi dráma (2018)