Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zambézia

Zambézia - (Zambezia)

Színes, magyarul beszélő, dél-afrikai animációs film (2012)
  • 3

Egy fenséges vízesés peremén, Afrika szívében terül el Zambézia csodálatos madárvárosa, amit a bölcs és harcedzett Őszkarom vezet. Vijju, a fiatal sólyom hősünk apja, Sudár akarata ellenére elhagyja a távoli otthonukat, hogy csatlakozzon a tekintélyes Hurrikán védelmi repülőosztaghoz, akiket Csőrnagy képez ki Zambézia egének védelmére. Vijju édesapja utánaered, de az áskálódó leguán, Budzo foglyul ejti, miközben a menedék megtámadására készül. Vijju-nak és a lelki társának, Pihének össze kell szedniük minden repülési tudásukat és egy nagy adag diplomáciát, hogy megmentsék a városukat Budzo szörnyű összeesküvésétől.

Rendező: Wayne Thornley

Szereplők: Jeremy Suarez  (Vijju hangja), Abigail Breslin  (Pihe hangja), Samuel L. Jackson  (Sudár hangja), Leonard Nimoy  (Őszkarom hangja), Richard E. Grant  (Morgonc hangja), Jamal Mixon  (Laza hangja), Samuel L. Jackson, Jeremy Suarez, Abigail Breslin, Samuel L. Jackson

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Zambézia, Zambezia, Jamal Mixon (Laza hangja), Richard E. Grant (Morgonc hangja), Leonard Nimoy (Őszkarom hangja), Samuel L. Jackson (Sudár hangja), Abigail Breslin (Pihe hangja), Jeremy Suarez (Vijju hangja), Samuel L. Jackson

Időtartam: 1 óra 19 perc

Megjelent: 2012

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Alfa és Omega

Színes, magyarul beszélő, amerikai-indiai animációs film (2010)

Cincin lovag

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai animációs film (2008)

A Szörny mentőakció

Színes, szinkronizált, amerikai-kanadai animációs kalandfilm (2013)

Dínó kaland

Színes, magyarul beszélő, amerikai-dél-koreai családi animációs film (2012)