Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Vasököl

Vasököl - (Real Steel)

Színes, magyarul beszélő, amerikai-indiai sci-fi akciófilm (2011)

Charlie Kenton (Hugh Jackman) egy kifacsart harcos, egykori bokszoló, akinek karrierjét a ringben megjelenő 2,5 méter magas acélrobotok megjelenése töri derékba. Most nem több mint egy piti kis üzletelő, aki épphogy elég pénzt keres a hulladékfém-bizniszből, hogy eljusson egyik meccshelyszínről a másikra. Amikor Charlie számára már nincs remény, úszik a tartozásokban, hirtelen a fiát is a nyakába varrják egy nyárra. Így kelletlenül összeáll Max-szel (Dakota Goyo) hogy együtt építsenek meg és közösen edzenek egy igazi bajnok-robotot. Vasököl ringbe lépésével Charlie és Max kapnak még egy esélyt a visszatérésre és az egymásra találásra.

Rendező: Shawn Levy

Szereplők: Evangeline Lilly (Bailey Tallet), Dakota Goyo (Max), Hugh Jackman (Charlie Kenton), Kevin Durand (Ricky), Phil LaMarr (Közvetítő), Olga Fonda (Farra), Anthony Mackie (Finn), Hope Davis (Debra), James Rebhorn (Marvin), Shawn Levy

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Hugh Jackman, Vasököl, Real Steel, Dakota Goyo, Evangeline Lilly, Kevin Durand (Ricky), Phil LaMarr (Közvetítő), Olga Fonda (Farra), Anthony Mackie (Finn), Hope Davis (Debra), James Rebhorn (Marvin), Shawn Levy

Megjelent: 2011

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Mi történt a Lost - Eltűntek szereplőivel?

Vajda Judit | 2014. 10. 17., 15:05

A legtökösebb X-Men is öregszik

Vajda Judit | 2014. 10. 12., 14:15

Kapcsolódó filmek

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Feledés

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2013)

Peppermint: A bosszú angyala

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (2018)

Kalandor: Az aranyládika átka

Színes, szinkronizált, angol kalandfilm (2013)