Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A sebezhetetlen

A sebezhetetlen - (Unbreakable)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akcióthriller (2000)

David Dunn biztonsági őr az állásinterjú után vonattal utazik hazafelé New Yorkból Philadelphiába. A tragédia egy pillanat alatt bekövetkezik, a szörnyű balesetet egyedül ő éli túl. A róla szóló híradások felkeltik a képregény-gyűjtő Elijah Price figyelmét, akinek elmélete szerint nem véletlenül történt ez. Szerinte David egy "sebezhetetlen" ember, ellentétben vele, akit törékeny csontjai miatt Mr. Üvegnek hívnak. Elijah szerint hasonlít a sorsuk, a különleges képességeik kiegészítik egymást.

Rendező: M. Night Shyamalan

Szereplők: M. Night Shyamalan, Samuel L. Jackson, Bruce Willis (David Dunn), Samuel L. Jackson (Elijah Price), Robin Wright (Audrey Dunn), Spencer Treat Clark (Joseph Dunn), Charlayne Woodard (Elijah anyja), Eamonn Walker (Dr. Mathison), Leslie Stefanson (Kelly)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Bruce Willis, Samuel L. Jackson (Sudár hangja), Robin Wright, M. Night Shyamalan, Eamonn Walker, A sebezhetetlen, Unbreakable, Spencer Treat Clark, Charlayne Woodard, Leslie Stefanson

Megjelent: 2000

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Shyamalan szuperemberei akkor és most

TV GO | 2019. 06. 10., 14:54

Kapcsolódó filmek

Eighth Grade (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Stanfordi börtönkísérlet

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

Blaze (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Silvio és a többiek (feliratos)

Színes, feliratis, olasz életrajzi dráma (2018)