Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A sötét ötven árnyalata - ( Fifty Shades Darker)

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus dráma (2017)

Amikor a megsebzett Christian megpróbálja visszacsábítani az óvatos Anát az életébe, ő új megállapodást akar, mielőtt adna még egy esélyt a férfinak. Miközben ők ketten megpróbálják újra felépíteni a bizalmat egymás iránt, baljós alakok bukkannak elő Christian múltjából, és elkezdik bekeríteni a párt, hogy szétzúzzák a közös jövővel kapcsolatos reményeiket...

Rendező: James Foley

Szereplők: Dakota Johnson (Anastasia Steele), Jamie Dornan (Christian Grey), Kim Basinger (Elena Lincoln), Marcia Gay Harden (Mrs. Grey), Hugh Dancy (Dr. John Flynn), Max Martini (Taylor), Eric Johnson (Jack Hyde), Luke Grimes (Elliot Grey), Rita Ora (Mia Grey)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Címkék: Kim Basinger, Marcia Gay Harden (Dr. Sara Jean Reynolds), Dakota Johnson, Max Martini, Hugh Dancy, Luke Grimes, Jamie Dornan, A sötét ötven árnyalata, Fifty Shades Darker, Eric Johnson, Rita Ora

Megjelent: 2017

Kapcsolódó cikkek