Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Frances Ha (feliratos)

Frances Ha (feliratos) - (Frances Ha)

Fekete-fehér, feliratos, amerikai vígjáték (2012)

A 27 éves Frances (Greta Gerwig - Rómának szeretettel, Csak szexre kellesz, Arthur, a legjobb parti) gyakornok egy tánctársulatnál. A New York-i fiatalok problémákkal teli hétköznapjait éli, nap mint nap fontos kérdésekkel szembesülve: az álmait kövesse vagy inkább keményen dolgozzon a jövőjéért? Költözzön albérletbe vagy a barátainál lébecoljon tovább? És mi a helyzet a legjobb barátnőjével, illetve a nagy szerelemmel? Frances mindenekelőtt a boldogságot keresi, amiért képes meglehetősen váratlan és mindenekelőtt felelőtlen döntéseket hozni - például azt, hogy átruccanjon Párizsba.

Rendező: Noah Baumbach

Szereplők: Mickey Sumner (Sophie), Michael Esper (Dan), Greta Gerwig (Frances), Adam Driver (Lev), Michael Zegen (Benji), Charlotte d´Amboise (Colleen), Noah Baumbach

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Frances Ha (feliratos), Frances Ha, Greta Gerwig, Michael Esper, Mickey Sumner, Adam Driver (Lev), Michael Zegen (Benji), Charlotte d'Amboise (Colleen), Noah Baumbach

Megjelent: 2012

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Felnőtté válni lehet vidáman is

TV GO | 2017. 02. 28., 14:30

Kapcsolódó filmek

Johnny English újratöltve

Színes, magyarul beszélő, izraeli-francia-japán-angol vígjáték (2011)

Koszorúslányok

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2011)

Világvége

Színes,magyarul beszélő, angol akció-vígjáték (2013)

Paul

Színes, szinkronizált, spanyol-francia-angol-amerikai sci-fi vígjáték (2011)