Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A régi város - (Manchester by the Sea)

Színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma (2016)

Nem mintha olyan nagyszerű élete volna eddig, de Lee (Casey Affleck) ragaszkodik hozzá. Amikor a bátyja halála után kiderül, hogy neki kell felelősséget vállalnia kamaszodó unokaöccséért, mégis kénytelen mindent feladni és visszaköltözni abba a kisvárosba, ahol felnőtt. És ahol túl sok emlék várja. Régi nő, régi barátok, régi titkok. És a feladat: túllendülni a gyászon, és talán belekezdeni egy másik életbe - amit a bátyja, a rábízott kamaszsrác apja választott számára.

Rendező: Kenneth Lonergan

Szereplők: Casey Affleck (Lee Chandler), Michelle Williams (Randi Chandler), Kyle Chandler (Joe Chandler), Ben O´Brien (a fiatal Patrick), Lucas Hedges (Patrick), Gretchen Mol (Elise Chandler)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Címkék: Gretchen Mol, Kyle Chandler, Manchester by the Sea, Ben O'Brien, Lucas Hedges, Kenneth Lonergan

Megjelent: 2016

Kapcsolódó cikkek

Sony filmek féláron! 5. hét!

TV GO | 2017. 10. 04., 07:00