Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Szörny Rt.

Szörny Rt. - (Monsters, Inc.)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2001)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film Monsters, Inc. Amikor a felnőttek leoltják a gyerekszoba lámpáját, a szekrényből szörnyek bújnak elő, hogy ijesztgessék a kicsiket. Ezt minden gyerek tudja. Azt viszont kevesebben sejtik, hogy a rémes figurák nem azért huhognak, mert élvezik. Egyszerűen ez a munkájuk. Sully, az óriás szőrmók az egyik legsikeresebb alkalmazott a cégnél, ő a Szörny Rt. csúcsrémisztője. Asszisztensével, a kicsi, gömbölyded és egyszemű Mike Wazowskival járja az emberek világát, hogy sikolyokat, s ezzel a világának energiát gyűjtsön. A két menő rémisztő hétköznapjai azonban szőröstül-bőröstül kifordulnak, amikor egy Boo nevű kislány a szörnyek világába téved.

Rendező: Pete Docter

Szereplők: Pete Docter, John Goodman (James P. ˝Sully˝ Sullivan hangja), Mary Gibbs (Boo/Mary hangja), Billy Crystal (Mike Wazowski hangja), James Coburn (Henry J. Waternoose hangja), Jennifer Tilly (Celia hangja), Steve Buscemi (Randall hangja), Bonnie Hunt (Flint hangja), Samuel Lord Black (George Sanderson hangja), Frank Oz (Fungus hangja)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: John Goodman (James P. ˝Sully˝ Sullivan hangja), Szörny Rt., Monsters, Inc., Mary Gibbs (Boo/Mary hangja), Billy Crystal (Mike Wazowski hangja), James Coburn (Henry J. Waternoose hangja), Jennifer Tilly (Celia hangja), Steve Buscemi (Randall hangja), Bonnie Hunt (Flint hangja), Samuel Lord Black (George Sanderson hangja), Frank Oz (Fungus hangja), Pete Docter, Pete Docter

Megjelent: 2001

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó cikkek

Zacc nélkül 738. - Jégvarázs 40 fokban

TV GO | 2019. 06. 12., 09:11

Kapcsolódó filmek

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Paprika

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2006)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)