Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

T2 Trainspotting - (T2 Trainspotting)

Színes, magyarul beszélő, angol dráma (2017)

Színes, magyarul beszélő, angol dráma. -Eredeti nyelven is! T2 Trainspotting Négy edinborough-i srác meg a heroin története húsz évvel ezelőtt felforgatta a mozis világot. A durva valóság és az őrült humor nagy találkozásából kultikussá váló film valamint négy feledhetetlen - bár kissé veszélyes - figura született. Most mind a négyen visszatérnek: az évek őket sem kímélték, és ők továbbra sem kímélnek senkit. Renton, Spud, Begbie és Beteg Srác: a négy régi barát, akit jó viszontlátni (de lehetőleg nem egy sötét sikátorban) újra akcióba lendül.

Rendező: Danny Boyle

Szereplők: Ewan McGregor (Renton), Jonny Lee Miller (Beteg Srác), Robert Carlyle (Francis Begbie), Ewen Bremner (Spud), Kelly Macdonald (Diane), Anjela Nedyalkova (Veronika)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Címkék: Ewan McGregor (Ian), Ewen Bremner (Wemmick), Danny Boyle, Jonny Lee Miller, Kelly Macdonald, Robert Carlyle, Válaszd újra az életet – T2 Trainspotting, T2 Trainspotting, Anjela Nedyalkova

Megjelent: 2017