Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Téged akarlak!

Téged akarlak! - (Tengo ganas de ti)

Színes szinkronizált romantikus vígjáték (2012)

A nagy sikerű spanyol romantikus dráma „ A felhők fölött 3 méterrel” című film folytatása. Hache (Mario Casas) elutazik néhány évre Londonba, de Babit nem tudta kitörölni szívéből, az idő múlásával sem, visszaköltözik Barcelónaba. Mire visszaérkezik, azt tapasztalja, hogy minden megváltozott körülötte, ő is. A Babi új életet kezdett, egy másik férfivel jár. Hace előröl kezd mindent, elköltözik, új barátokat talál, munkát vált. Találkozik egy lánnyal Ginnel (Clara Lago), aki lenyűgözi a fiút különleges természetével vad és őszinte kisugárzásával. Hace végre teljesen túl tud lépni első szerelmén, de amikor újra találkozik Babival és együtt látja őt új vőlegényével összezavarodik és nem tudja mihez kezdjen az újra és újra feltörő érzelmeivel. A halott barát emléke és a két lány közti vívódás az őrület határára sodorják Hache-t, ezért egyre őrültebb kalandokba sodorja magát. El tudja felejteni Babit?

Rendező: Fernando González Molina

Szereplők: Fernando González Molina, Mario Casas (Hache), María Valverde (Babi), Clara Lago (Gin), Diego Martín (Alejandro), Álvaro Cervantes (Pollo), Marina Salas (Katina), Andrea Duro (Mara), Mario Casas, María Valverde, Clara Lago

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Romantikus

Megjelent: 2012

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Mosás, vágás, ámítás

Színes, magyarul beszélő, francia romantikus vígjáték (2010)

Ötéves jegyesség

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2012)

Bridget Jones: Mindjárt megőrülök

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2004)

Egy őrült pillanat

Színes, magyarul beszélő, francia romantikus vígjáték (2015)