Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Gyilkos vágyak

Gyilkos vágyak - (Passion)

Színes, amerikai thriller (2012)

Christine (Rachel McAdams – Éjfélkor Párizsban, Sherlock Holmes 1-2.) fiatal és rámenős reklámcégvezető Berlinben. Karrierjét New Yorkban akarja folytatni, azonban az előléptetéséhez szükséges átütő siker munkájában – mely meggyorsítaná tervét – nem jön el. Isabelle (Noomi Rapace – Prometheus, A tetovált lány) tehetséges kreatív, aki ontja magából a jobbnál-jobb ötleteket. Egy új okostelefon marketingtervének koncepcióját dolgozza ki, mely hatalmas sikert arat cégükön belül. Christine Isabelle ötletében látja a hiányzó elismerést tervének megvalósításához. Dicséretekkel halmozza el és gyengéd érzelmekkel, flörtölgetve manipulálja a naiv lányt, hogy Londonba utazva tökéletesítse reklámkoncepcióját. Miközben külföldön tartózkodik, ötletét Christine sajátjaként adja el és ezzel a két nő közötti halálos hatalmi harc, melyet egy közös szerető (Paul Anderson - Sherlock Holmes 2. - Árnyjáték) iránti féltékenység is tüzel, kezdetét veszi.

Rendező: Brian De Palma

Szereplők: Rachel McAdams (Christine), Noomi Rapace (Isabelle James), Paul Anderson (Dirk), Karoline Herfurth (Dani), Rainer Bock (Bach), Ian T. Dickinson (detektív), Alexander Yassin (gondnok), Rachel McAdams, Noomi Rapace, Paul Anderson, Brian De Palma

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Megjelent: 2012

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Messzire került remake-ek

Vajda Judit | 2014. 09. 10., 10:45

Aljas dögök egytől egyig

Vajda Judit | 2015. 01. 20., 22:22

Tom Hardy egy édes kiskutyával játszik

TV GO | 2014. 09. 11., 18:00

Hogyan készülnek a szexjelenetek?

TV GO | 2015. 04. 29., 21:45

Kapcsolódó filmek

Ruben Brandt, a gyűjtő

Színes, magyar thriller (2018)

Véres kampusz

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2018)

Vonzások

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai thriller (2013)

12 majom

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus kalandfilm (1995)