Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Szörny Egyetem

Szörny Egyetem - (Monsters University)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

A 2013-ban, vagyis tizenkét évvel az első epizód után mozikban bemutatott Szörny Egyetem nem folytatás, hanem előzmény. A Szörny Rt.-ben Mike Wazowski és James P. Sullivan, vagyis Sulley elválaszthatatlan jó barátok, ám ez korántsem volt mindig így. Szörnyeink még az egyetemi évek alatt ismerkedtek össze, és már az első pillanattól fogva ki nem állhatták egymást, hiszen nem is különbözhettek volna jobban mind külsejük, mind pedig jellemük alapján. A Szörny Egyetem most feltárja hőseink rejtélyes múltját, és megtudhatjuk, hogy Mike és Sulley végül hogyan léptek túl a köztük lévő ellentéteken, és milyen kalandok során váltak végül a legjobb barátokká.

Rendező: Dan Scanlon

Szereplők: Dan Scanlon, Peter Sohn, Joel Murray, Aubrey Plaza, Charlie Day, Beth Behrs, John Ratzenberger, Bill Hader, Helen Mirren, Steve Buscemi, Bob Peterson, Billy Crystal, John Goodman, Sean Hayes, Tyler Labine, Nathan Fillion, John Krasinski, Alfred Molina, Bonnie Hunt, Dave Foley, Billy Crystal  (Mike hangja), John Goodman  (Sullivan hangja), Steve Buscemi  (Randy hangja), Joel Murray  (Don hangja), Helen Mirren  (Csúszómászó dékánasszony hangja), Dave Foley  (Terry hangja), Sean Hayes  (Terri hangja)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Megjelent: 2013

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Szindbád - A hét tenger legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2003)