Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

WALL-E

WALL-E - (WALL-E)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2008)

A WAtt Lánctalpas Limlom- és hulladékkezelő robot, az E sorozatból (WALL-E) az egyetlen "élő" szerkezet a Földön. Az emberiség ugyanis elhagyta a lakhatatlanná vált bolygót, ám valaki elfelejtette kikapcsolni az utolsó robotot. Így gépünk több száz magányos éven át gyűjtötte a kacatokat, amikor találkozik az EVA (Extraterresztriális Vegetáció Analizáló) névre hallgató keresőrobottal, aki megdobogtatja a szívét. EVA rájön, hogy WALL-E véletlenül rátalált a bolygó jövőjének és túlélésének kulcsára. Visszaindul támaszpontjára, hogy jelentse ezt a fontos hírt. A magányos kis robot EVA nyomába ered.

Rendező: Andrew Stanton

Szereplők: Andrew Stanton, Ben Burtt (WALL-E/M-O hangja), Elissa Knight (EVA hangja), Jeff Garlin (McCrea kapitány hangja), Fred Willard (Shelby Forthright), John Ratzenberger (John hangja), Kathy Najimy (Mary hangja), Sigourney Weaver (Fedélzeti számítógép hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Gyereksarok

Címkék: WALL-E, Ben Burtt (WALL-E/M-O hangja), Elissa Knight (EVA hangja), Jeff Garlin (McCrea kapitány hangja), Fred Willard (Shelby Forthright), John Ratzenberger (John hangja), Kathy Najimy (Mary hangja), Sigourney Weaver (Fedélzeti számítógép hangja), Andrew Stanton

Megjelent: 2008

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Lando Calrissian visszatér a Star Warsba

TV GO | 2015. 01. 13., 17:00

Szintetikus vagyok, nem hülye

Lavicska Zsuzsanna | 2015. 01. 04., 09:45

Kapcsolódó filmek

Futrinka utca

Színes, magyar bábfilm (1979)

Fel!

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2009)

Mulan

Színes, magyarul beszélő, amerikai rajzfilm (1998)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)