Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kong: Koponya-sziget - (Kong: Skull Island )

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2017)

A Csendes-óceán egy távoli, feltérképezetlen szigetére különös expedíció érkezik. Vegyes csapat: kutatók, természettudósok, üzletemberek és katonák is vannak köztük, de mindannyian a sziget belsejét szeretnék jobban megismerni. Az erdő ősi, háborítatlan Paradicsomnak látszik. Ám a látszat csal.

Rendező: Jordan Vogt-Roberts

Szereplők: Tom Hiddleston (James Conrad), Brie Larson (Mason Weaver), John Goodman (Bill Randa), Toby Kebbell (Chapman), Samuel L. Jackson (Packard), John C. Reilly (Marlow), Thomas Mann (Slivko), Corey Hawkins (Houston Brooks), Jason Mitchell (Glenn Mill), Shea Whigham (Cole)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Címkék: John Goodman, Samuel L. Jackson (Sudár hangja), John C. Reilly, Toby Kebbell (Garsiv), Tom Hiddleston, Brie Larson, Thomas Mann, Shea Whigham, Corey Hawkins, Jason Mitchell, Öt étvágygerjesztő érdekesség a Kong: Koponya-szigethez , Kong: Skull Island , Jordan Vogt-Roberts

Megjelent: 2017