Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Utazás apánkkal (feliratos)

Utazás apánkkal (feliratos) - ( Die Reise mit Vater)

Színes, feliratos, német-román-magyar-svéd komédia (2016)

Az Utazás apánkkal megható története a mozgalmas 1968-as esztendőben játszódik. A prágai tavasz idején egy romániai német család – apa és két teljesen eltérő vérmérsékletű fia – felkerekedik, hogy Aradról az NDK-ba utazzon. Az anya halála óta a fiatal orvos Mihai (Alex Mărgineanu) tartja egyben a családot. Öccse, Emil (Răzvan Enciu) lázadozik a rendszer ellen, lassan megvakuló, súlyos beteg apjának, Williamnak (Ovidiu Schumacher) pedig már nyűg az élet. AZ NDK-ba mégis azért mennek, mert Mihai elintézte, hogy apján életmentő műtétet hajtsanak végre. Épphogy megérkeznek, mikor a Csehszlovákiát megszállni készülő szovjet tankokkal találják szembe magukat. Mivel az események miatt lezárják a cseh–német határt, a család egy keletnémet fogolytáborba kerül.

Rendező: Anca Miruna Lazarescu

Szereplők: Anca Miruna Lazarescu, Alexandru Margineanu (Mihai Reinholtz), Razvan Enciu (Emil Reinholtz), Ovidiu Schumacher (William Reinholtz), Susanne Bormann (Ulrike von Syberg), Manuel Klein (Hans-Uwe Janson)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Utazás apánkkal (feliratos), Die Reise mit Vater, Alexandru Margineanu, Razvan Enciu, Ovidiu Schumacher, Susanne Bormann, Manuel Klein, Anca Miruna Lazarescu

Megjelent: 2016

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

A Főnök

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

Paul

Színes, szinkronizált, spanyol-francia-angol-amerikai sci-fi vígjáték (2011)