Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Pocahontas

Pocahontas - (Pocahontas)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (1995)

John Smith, aki a pénzéhes angol telepesekkel együtt érkezik az Újvilágba, egészen más, mint az útitársai. Az aranynál sokkal jobban érdekli az a furcsa, titokzatos világ, ahol élni fog. Egyik felfedezőútja során megpillantja Pocahontast, a szépséges indián hercegnőt, és az élete egy csapásra új értelmet nyer. A lány - törzse tilalma ellenére - bizalmába fogadja az idegent, és mókás barátaival, a mosómedvével és a kolibrival feltárja előtte a vadon titkait. A messzi, egzotikus tájakon játszódó történet a legfontosabb érzelmekről szól: az őszinte szeretetről, szerelemről és barátságról, mindezt romantikával, vidámsággal és mesés kalandokkal ötvözve.

Rendező: Goldberg Eric

Szereplők: Judy Kuhn (Pocahontas énekhangja), Irene Bedard (Pocahontas hangja), Mel Gibson (John Smith hangja), Linda Hunt (Willow nagymama hangja), David Ogden Stiers (Ratcliffe kormányzó/Wiggins hangja), Christian Bale (Thomas hangja), Billy Connolly (Ben hangja), Gordon Tootoosis (Kekata hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Animáció

Megjelent: 1995

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Coco

Színes, magyarul beszélő, amerikai animáció (2017)

Sokkal több mint testőr

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték (2017)

A Viszkis

Színes, magyar akciófilm (2017)

Gyilkosság az Orient expresszen

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi (2017)