Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Korunk Robin Hoodjai

Korunk Robin Hoodjai - (Les robins des pauvres)

Színes, magyarul beszélő francia krimi (2011)

Valós események inspirálták ezt az akciódús drámát, melyben egy Cantalban élő szegény farmer két fia elhatározza, hogy bankrablóknak állnak, és az így szerzett pénzt szétosztják a rászorulók között. A rendőrség pedig tehetetlen, ugyanis a testvérpár egyedülálló módon élvezi a helyiek támogatását. Az ügy akkor érkezik fordulópontjához, mikor Viennot (Hyppolyte Girardot, Bennfentes játék), a sokat látott detektív veszi kézbe a nyomozást.

Rendező: Frédéric Tellier

Szereplők: Frédéric Tellier, Nicolas Giraud (Franck Delmas), Aurélien Wiik (Régis Delmas), Michel Duchaussoy (Roger Delmas), Hippolyte Girardot (Commandant Viennot), Clémentine Poidatz (Selma Bregovitch)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Michel Duchaussoy, Hippolyte Girardot, Korunk Robin Hoodjai, Les robins des pauvres, Aurélien Wiik, Nicolas Giraud, Clémentine Poidatz, Frédéric Tellier

Megjelent: 2011

Kapcsolódó filmek

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

Silvio és a többiek

Színes, magyarul beszélő, olasz életrajzi dráma (2018)

Az Úr hangja

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2018)