Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Scooby Doo: Az operaház fantomjai

Scooby Doo: Az operaház fantomjai - (Scooby-Doo! Stage Fright)

lő,amerikai animáció kaland (2013)

Tarts Scooby-Dooval, Shaggyvel és a Rejtély Rt.-vel Chicagóba, ahol tehetségkutató versenyen vesznek részt, múzeumokat látogatnak és rekordmennyiségű pizzát falnak fel! A szeles város ad otthont a nagy sikerű Talent Star tévéműsornak, amelynek döntőjébe Fred és Diána is bejutott egy dallal. Scooby és Bozont sem akarnak lemaradni a szépreményű párostól: titokban egy zsonglőrszámmal készülnek, és meggyőződésük, hogy leveszik a lábáról a zsűrit. Szerencsétlenségükre azonban rémisztő vetélytársuk akad: a versenyre egy olyan operaházban kerül sor, ahol korábban szörnyűségek történtek, és ahol egy bosszúszomjas fantom megátkozta a produkciót. Jelmezcserés üldözésektől a hátborzongató rejtélyeken át a műsor nem állhat meg – és egy olyan született nyomozózsenivel, mint Scooby-Doo, biztosra vehetitek, hogy a móka, az izgalom és a kaland mindig az első helyre kerül!

Szereplők: Jeff Benett, Troy Baker, Victor Cook, Isabella Acres (Emma Gale hangja), Troy Baker (Fantom / Lance Damon hangja), Eric Bauza (K.J. hangja), Jeff Bennett (Mike Gale / Mel Richmond hangja), Mindy Cohn (Velma Dinkley hangja), Grey DeLisle (Daphne hangja), Matthew Lillard (Shaggy hangja), Frank Velker (Scooby Doo / Fred Jones hangja)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Megjelent: 2013

Kapcsolódó filmek

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Csingiling

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2008)

Szindbád - A hét tenger legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2003)

Csingiling - A szárnyak titka

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2012)