Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Tom és Jerry: Az óriás kaland

Tom és Jerry: Az óriás kaland - (Tom and Jerry´s Giant Adventure)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animáció (2013)

Ebben a vadonatúj egész estés rajzfilmben Tom és Jerry az utolsó állatok, akik még Mesekönyvfalván, a tündérmesék világát idéző vidámparkban élnek, „ahol az álmok valóra válnak, ha hiszel bennük.” A kis Jack mindenáron meg akarja menteni a parkot egy kapzsi milliárdostól, és ezért összefog hűséges macska-egér barátaival, hogy eladja dédelgetett tehenét… pár szem varázsbabért? A babból egy hatalmas paszuly nő ki és ők egy varázslatos földön találják magukat, ahol egy mérhetetlenül gonosz és éhes óriás uralkodik, és ahol olyan mókás mesehősök élnek, mint Droopy, Spike,sőt, egy aranylúd is!Vajon Tomnak és Jerrynek sikerül állni a sarat és megmenteni Mesekönyvfalvát? Legyetek társaik ezen a fantasztikus úton és megtudjátok!

Rendezők: Spike Brandt, Tony Cervone

Szereplők: Brandt Spike, Tony Cervone, Jacob Bertrand (Jack hangja), Grey DeLisle (Mrs. Bradley hangja), Garrison Keillor (O´Dell farmer hangja), Joe Alaskey (Droopy hangja), Richard McGonagle (Barney medve hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Animáció

Megjelent: 2013

Kapcsolódó filmek

Hókirálynő

Színes, magyarul beszélő, orosz családi animációs film (2015)

Apróláb

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Jégkorszak 3 – A dinók hajnala

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2007)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)