Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Élet - (Life)

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2017)

Egy űrhajóscsapat a Mars-kutatás eddigi legnagyobb áttörését éri el: élet jeleire találnak a vörös bolygón. De a siker megrészegíti és felelőtlenné teszi őket: az idegen életet egy tárolóedényben magukkal viszik. Olyasmi kerül a Földre, ami nem odavaló. Valami elkeveredik a földi életformával, ami addig egészen másképp élt, és másképp gondolkodott. A működése ismeretlen, a céljai kideríthetetlenek. A Föld még sosem volt ekkora veszélyben. És ami a bajt hozza rá, az az élet...

Rendező: Daniel Espinosa

Szereplők: Rebecca Ferguson (Miranda North), Ryan Reynolds (Roy Adams), Jake Gyllenhaal (David Jordan), Hiroyuki Sanada (Sho Kendo), Ariyon Bakare (Hugh Derry), Olga Dykhovichnaya (Kat), Alexandre Nguyen (Kat)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Címkék: Charlie St. Cloud halála és élete, Hiroyuki Sanada, Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds, Phyton's The Meaning of Life, Rebecca Ferguson, Ariyon Bakare, Olga Dykhovichnaya, Alexandre Nguyen, Daniel Espinosa

Megjelent: 2017

Kapcsolódó cikkek

Nyolcadik utas a marslakó

TV GO | 2017. 07. 18., 14:00