Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Verdák 2

Verdák 2 - (Cars 2)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2011)

További Disney sikerfilmek a Disney Movie On Demand kategóriában! A legmenőbb versenyverda, Villám McQueen és utánozhatatlan barátja, az autómentő Matuka a Verdák 2-ben igazán nagy kalandba keverednek, amikor a tengerentúlra indulnak, mindenidők legelső Földgolyó Futam autóversenyére. A kupa elnyerője csakis a világ leggyorsabb autója lehet, azonban a győzelem felé vezető út telis tele van kátyúkkal, elterelésekkel és vidám meglepetésekkel is. Matuka már a verseny első fordulóján azonnal különös kalandba keveredik és kénytelen egyszerre lavírozni a szupertitkos kémküldetés és csapatfőnöki feladatai között. Hamarosan megkezdődik a legpörgősebb autósüldözés Japán és Európa utcáin, a legmenőbb verdákkal, régi és új kedvencekkel egyaránt.

Rendezők: John Lasseter, Brad Lewis

Szereplők: Brad Lewis, John Lasseter, Owen Wilson (Villám McQueen hangja), Larry The Cable Guy (Matuka hangja), Michael Caine (Flynn McKémbridge hangja), Tony Shalhoub (Luigi hangja), Jason Isaacs (Siddeley hangja), Michael Keaton (Chick Hicks hangja), Emily Mortimer (Holley Shiftwell hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Animáció

Címkék: Verdák 2, Michael Caine, Cars 2, Brad Lewis, John Lasseter, Larry the Cable Guy, Emily Mortimer, Michael Keaton, Jason Isaacs (Waylon), Tony Shalhoub (Luigi hangja), Owen (Villám McQueen hangja) Wilson

Megjelent: 2011

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Lengemesék 2 - Tél a Nádtengeren

Színes, magyar animáció (2018)

Jégkorszak 4 – Vándorló kontinens

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Paprika

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2006)

Szindbád - A hét tenger legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2003)