Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A csodálatos Pókember 2.

A csodálatos Pókember 2. - (The Amazing Spider-Man 2)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2014)

Még a szuperhősök sem tartják be az összes ígéretüket. Peter Parker (Andrew Garfield), aki vörös-kék pókruhájában üldözi a gonoszt a nagyvárosi utcákon megígérte szerelme haldokló apjának, hogy kerülni fogja a lányt (Emma Stone) - és így gondoskodik a biztonságáról. Ám ez egyszer megszegi az ígéretét. Nem elég neki, hogy elkapjon minden bűnözőt, kevés a toronyházak fölötti, őrült tempójú száguldás és lendülés: Gwen nélkül már semmit sem ér az élete. Lehet, hogy meg fogja bánni: egy új szupergonosz ellenfél, Electro (Jamie Foxx) felbukkanása ugyanis minden eddiginél nagyobb veszélybe sodorja - és a múltjából is újabb, tisztázatlan emlékek kísértik.

Rendező: Marc Webb

Szereplők: Andrew Garfield (Peter Parker/Pókember), Jamie Foxx (Max Dillon/Elektro), Paul Giamatti (Alekszej Sytsevich/Rinó), Emma Stone (Gwen Stacy), Dane DeHaan (Harry Osborn), Sally Field (May Parker), Martin Sheen (Ben Parker), Chris Zylka (Flash Thompson), Frank Deal (Berkley ügynök), Csókás Márton (Dr. Kafka), Chris Cooper (Norman Osborn), Kari Coleman (Helen Stacy), Denis Leary (Stacy kapitány), Marc Webb

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: A csodálatos Pókember 2, Emma Stone, Andrew Garfield, A csodálatos pókember, Jamie Foxx, A csodálatos Pókember 2., The Amazing Spider-Man 2, Emma Stone (Gwen Stacy), Dane DeHaan (Harry Osborn), Sally Field (May Parker), Martin Sheen (Ben Parker), Chris Zylka (Flash Thompson), Frank Deal (Berkley ügynök), Csókás Márton (Dr. Kafka), Chris Cooper (Norman Osborn), Kari Coleman (Helen Stacy), Denis Leary (Stacy kapitány), Marc Webb

Megjelent: 2014

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Pókember legjobb női

Birkás Péter | 2014. 09. 15., 09:45

Jelmez teszi az embert

Vajda Judit | 2014. 11. 02., 17:35

Kiből lesz szuperhős?

Lavicska Zsuzsanna | 2014. 09. 09., 10:15

Irány a legjobb Pókverzum!

TV GO | 2019. 04. 12., 12:36

A legjobb fej szerelmespár Hollywoodban

Lavicska Zsuzsanna | 2014. 06. 19., 16:30

Kapcsolódó filmek

Kalandor: Az aranyládika átka

Színes, szinkronizált, angol kalandfilm (2013)

Párizs császára

Színes, magyarul beszélő francia filmdráma (2018)

Riddick - A sötétség krónikája

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2004)

Feledés

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2013)