Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A pacsirta

A pacsirta - (A pacsirta)

Színes, magyar tévéfilm (1987)

Színes, magyar tévéfilm Jean Anouilh drámája kórkép egy korról, melyet a Pacsirta eretnek bőrén keresztül rajzol meg. Jeanne d Arc fegyvert fog, hogy hazáját védje az angolok ellen. Amikor a franciák az ő vezetésével győzelmeket érnek el, veszélyessé válik a franciák számára, az angoloknak is érdekük, hogy megszabaduljanak tőle. Eretnekségekkel vádolják, és őt, aki felemelte hazáját, nem követett el igaztalant, máglyára ítélik. A fellobanó tűzben azonban egy szent születik.

Rendező: Horváth Z. Gergely

Szereplők: Varga Mária  (Jeanne D´Arc), Kállai Ferenc  (Canchon), Cserhalmi György  (Inkvizítor), Vajda László  (Beandricount), Máté Gábor  (Warwick), Hollósi Frigyes  (Apa), Molnár Piroska  (Anya), Dengyel Iván  (Ügyész), Benedek Gyula  (Ladvenn), Hunyadkürti György  (Hóhér), Dobák Lajos  (Törvényszolga), Fekete Tibor  (Katona), Kállai Ferenc, Varga Mária, Horváth Z. Gergely

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Magyar TV sorozatok

Megjelent: 1987

Kölcsönzési díj: 99 Ft

Kapcsolódó filmek

Francia négyes

Színes, magyar tévéfilm (1983)

A tőr

Magyar tévéfilm (1962)

Párbaj

Az ellenfelek, (1980)

A Hanákné ügy

Fekete-fehér, magyar tévéjáték (1969)