Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Bérgavallér (feliratos)

Bérgavallér (feliratos) - (Fading Gigolo)

Színes, feliratos, amerikai vígjáték (2013)

Fioravante, barátja Murray tanácsára elkezdi a világ legősibb mesterségét űzni, és végül olyasmit talál, amiről nem is tudta, hogy keresi. Murray gyönyörű bőrgyógyásza, Dr. Parker megemlíti, hogy szépséges barátnőjével, Selimával férfit keresnek egy édeshármashoz. Murray észreveszi a pénzügyi lehetőséget az ajánlatban, és meg akarja győzni Fioravantét, hogy vállalja a feladatot. Fioravante először bizonytalankodik, de rá kell ébrednie, hogy vannak kellemetlenebb módjai a pénzkeresésnek, mint két kényeztetésre éhes nőt boldoggá tenni. Miközben Fioravante Dr. Parker és Selima hálószobái között ingázik, egyre szemérmesebb randikat bonyolít Avigallal, egy köztiszteletnek örvendett haszid rabbi özvegyével is. Amikor fellángol a szerelem Fioravante és Avigal között, Murray rájön, hogy nem is olyan egyszerű kerítőnek lenni.

Rendező: John Turturro

Szereplők: Woody Allen (Murray), John Turturro (Fioravante), Sharon Stone (Dr. Parker), Sofía Vergara (Selima), Liev Schreiber (Dovi), Bob Balaban (Sol), Eugenia Kuzmina (Olga), Loan Chabanol (Loan), John Turturro

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: John Turturro, Sofía Vergara, Bérgavallér, Fading Gigolo, Woody Allen, Vanessa Paradis, Sharon Stone, Bob Balaban (Sol), Eugenia Kuzmina (Olga), Loan Chabanol (Loan), John Turturro, Bérgavallér (feliratos)

Megjelent: 2013

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Woody Allen kedvenc helyei

Vajda Judit | 2014. 11. 17., 11:20

Férfit látok álmaidban

TV GO | 2016. 08. 12., 06:30

Mózest a Monty Python inspirálta

Vajda Judit | 2014. 10. 01., 12:20

Éjfélkor Párizsban

TV GO | 2016. 08. 04., 15:00

Kapcsolódó filmek

Johnny English újratöltve

Színes, magyarul beszélő, izraeli-francia-japán-angol vígjáték (2011)

Koszorúslányok

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2011)

A Főnök

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)