Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Gran Torino

Gran Torino - (GRAN TORINO)

Színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma (2008)

Walt Kowalski, az egykori koreai veterán és nyugdíjas autószerelő felesége halála után egyedül él. A régi szomszédok is kihaltak vagy elköltöztek, a helyükre délkelet-ázsiai bevándorlók jöttek. Kowalski rossz szemmel nézi őket, nem rejti véka alá a velük kapcsolatos ellenérzését. Mindez csak fokozódik, amikor egyik éjjel a szomszéd fiú el akarja lopni a féri féltve őrzött autóját, a gyönyörű 1972-es Gran Torinót. Kiderül, hogy a környéket uraló banda kényszerítette erre. Miután a srácot megmenti a bandától, a hálás szomszédok ragaszkodnak hozzá, hogy Thao neki dolgozzon. Különös kapcsolat veszi kezdetét.

Rendező: Clint Eastwood

Szereplők: Clint Eastwood, Ahney Her, Bee Vang, Clint Eastwood (Walt Kowalski), Bee Vang (Thao Vang Lor), Ahney Her (Sue Lor), Christopher Carley (Janovich atya), Geraldine Hughes (Karen Kowalski), Brian Haley (Mitch Kowalski), Dreama Walker (Ashley Kowalski)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Gran Torino, Clint Eastwood, Geraldine Hughes (Karen Kowalski), Dreama Walker (Ashley Kowalski), Clint Eastwood (Walt Kowalski), Christopher Carley (Janovich atya), Brian Haley (Mitch Kowalski), Bee Vang (Thao Vang Lor), Ahney Her (Sue Lor), Clint Eastwood

Megjelent: 2008

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Clint Eastwood, a csempészpapa

TV GO | 2019. 05. 10., 20:48

Telik az a rohadt idő: Clint Eastwood

Lavicska Zsuzsanna | 2014. 04. 17., 11:14

Kapcsolódó filmek

Itt és most (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Kuzinom, Rachel

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)

Silvio és a többiek (feliratos)

Színes, feliratis, olasz életrajzi dráma (2018)

Stanfordi börtönkísérlet

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)