Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Rec

Rec - ([Rec])

Színes, magyarul beszélő, spanyol horror (2007)

Egy riporternő és operatőre egy csapat tűzoltót követnek az éjszakában, hogy műsort készítsenek a tűzoltók mindennapjairól. Műsoruk lényege a napjainkban oly népszerű real-world szerű tudósítás. Egyik kiszállásuk azonban rémálommá válik: egy idős nő megharapja az egyiküket, és mikor a rendőrség karanténba zárja az épületet, annak lakóival együtt csapdába kerülnek. Mindeközben egy rejtélyes fertőzés áldozatai ritkítják az épületben rekedteket.

Rendezők: Paco Plaza, Jaume Balagueró

Szereplők: Manuela Velasco (Ángela Vidal), Ferran Terraza (Manu), Jorge Serrano (Joven), Pablo Rosso (Pablo), David Vert (Álex), Vicente Gil (Adulto), Martha Carbonell (Izquierdo), Carlos Vicente (Guillem Marimon)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Horror

Címkék: Paco Plaza, Jaume Balagueró, Manuela Velasco (Ángela Vidal), Ferran Terraza (Manu), Jorge Serrano (Joven), David Vert (Álex), Vicente Gil (Adulto), Martha Carbonell (Izquierdo), Carlos Vicente (Guillem Marimon)

Megjelent: 2007

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Amikor lehunyod a szemed

Színes, magyarul beszélő, angol horror (2018)

Horror Park

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

Ahol a gonosz lakik

Színes, magyarul beszélő, mexikói horror (2017)

Fűrész: Újra játékban

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2017)