Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Üss vagy fuss

Üss vagy fuss - (Hit and Run)

Színes, feliratos, amerikai akció-vígjáték (2012)

Charlie Bronson (Dax Shepard), a korábbi bankrabló most egy kaliforniai városkában él, és egy nap úgy dönt, kilép a tanúvédelmi programból, hogy segítse barátnőjét, Annie-t (Kristen Bell) Los Angeles-i álommunkájának megszerzésében. Annie minden lében kanál ex-pasija (Michael Rosenbaum) azonban a páros nyomába küldi Charlie korábbi társait (akiket Bradley Cooper vezet), és a Charlie védelméért felelős kétbalkezes rendőr is csatlakozik a hajszához. A ráérősnek induló utazásból így hamar eszeveszett és komikus üldözés lesz.

Rendező: Shepard Dax

Szereplők: Rosenbaum Michael, Dax Shepard (Charlie Bronson), Kristen Bell (Annie), Michael Rosenbaum (Gil), Kal Bennett (Mary Ann), Carly Hatter (Angela), Jess Rowland (Terry), Tom Arnold (Randy), Bradley Cooper (Alex)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Kristen Bell, Üss vagy fuss, Hit and Run, Shepard Dax, Rosenbaum Michael, Kal Bennett (Mary Ann), Carly Hatter (Angela), Jess Rowland (Terry), Tom Arnold (Randy), Bradley Cooper (Alex)

Megjelent: 2012

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

Paul

Színes, szinkronizált, spanyol-francia-angol-amerikai sci-fi vígjáték (2011)

A Főnök

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)