Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Egy bogár élete

Egy bogár élete - (A Bug´s Life)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (1998)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film A Bug's Life Hangyasziget minden parányi lakója keményen dolgozik a megélhetésért. Életüket azonban megkeseríti a rendszeresen visszatérő sáskahad, amely az agyafúrt Szökken vezetésével védelmi pénzt szed tőlük, elszedik a hangyák télire összegyűjtött eleségének a nagy részét. A boly így épphogy csak kihúzza tavaszig. A kis Fürge megelégeli ezt az áldatlan állapotot, és szervezkedni kezd. A bogárvárosba megy, hogy segítő csapatot toborozzon. Harcos bogarak helyett azonban munkanélküli artistákba botlik.

Rendezők: John Lasseter, Andrew Stanton

Szereplők: Dave Foley  (Fürge hangja), Julia Louis-Dreyfus  (Atta hercegnő hangja), Kevin Spacey  (Szökken hangja), Hayden Panettiere  (Pötty hercegnő hangja), Bonnie Hunt  (Rosie hangja), Rhyllis Diller  (Királynő hangja), Denis Leary  (Francis hangja), Roddy McDowall  (Mr. Soil hangja), Brad Garrett  (Dim hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Megjelent: 1998

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Gru 3

Színes, magyarul beszélő, amerikai animáció (2017)

Pofázunk és végünk Miamiban

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

Barry Seal: A beszállító

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2017)

Renegátok

Színes, magyarul beszélő, francia-német akcióthriller (2017)