Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Vén rókák - (Going in Style)

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)

A történet szerint három régi jóbarát, Wilie, Joe és Al, akik úgy döntenek, hogy bosszút állnak a bankokon, melyek miatt elveszették a nyugdíjalapjukat. Mivel nem csak magukra és számláikra, de a családjaikra is gondolniuk kell, kemény fába vágják a fejszéjüket, hogy visszaszerezzék jogos jussukat.

Rendező: Zach Braff

Szereplők: Morgan Freeman (Willie), Michael Caine (Joe), Alan Arkin (Albert), Joey King (Brooklyn), Ann-Margret (Annie), Christopher Lloyd (Milton)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Címkék: Michael Caine, Morgan Freeman, Alan Arkin, Ann-Margret (Sylvia Newman), Christopher Lloyd (Dr. Emmett Brown), Zach Braff, Joey King, Nem csak pénzt, de a szívünket is elrabolják a Vén rókák , Going in Style

Megjelent: 2017

Kapcsolódó cikkek