Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Sherlock Holmes:Rhodesia Csillaga - (Sherlock Holmes: Terror by Night )

Színes, magyarul beszélő, amerikai misztikus thriller (1946)
  • 5

Roland Carstairs felkéri Sherlock Holmest és hű csatlósát, dr. Watsont, hogy tartsanak vele és az édesanyjával egy Londonból Edinburghba tartó vonatúton, és akadályozzák meg azt, hogy valaki ellopja azt a felbecsülhetetlen értékű gyémántot, amely szintén velük utazik. Puszta elővigyázatosságból Holmes egy másolatra cseréli az ékkövet, a tragédiát azonban így sem tudja megakadályozni: egy óvatlan pillanatban egy ismeretlen tettes végez Rolanddel és a hamisítványnak nyoma vész. Az elkövető az utasok között lesz, és Holmes gyanítja, hogy a tolvajláshoz Moriarty professzor könyörtelen jobbkezének, Sebastian Moran ezredesnek is köze lehet.

Rendező: Roy William Neill

Szereplők: Alan Mowbray (Duncan-Bleek), Basil Rathbone (Sherlock Holmes), Dennis Hoey (Lestrade nyomozó), Frederick Worlock (William Kilbane professzor), Nigel Bruce (Dr. John H. Watson), Geoffrey Steele (Roland Carstairs), Mary Forbes (Lady Margaret Carstairs)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Címkék: Sherlock Holmes, Sherlock Holmes:Rhodesia Csillaga, Sherlock Holmes: Terror by Night , Basil Rathbone, Nigel Bruce, Dennis Hoey , Frederick Worlock , Geoffrey Steele , Mary Forbes , Roy William Neill

Időtartam: 57 perc

Megjelent: 1946

Ez a film csak MoziKlub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

47 méter mélyen

Magyarul beszélő, angol horror (2017)

HHhH - Himmler agyát Heydrichnek hívják

Színes, magyarul beszélő, francia akciófilm (2017)

Űrvihar

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2017)

Hóember

Színes, magyarul beszélő, brit horror (2017)