Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Sherlock Holmes:Rhodesia Csillaga

Sherlock Holmes:Rhodesia Csillaga - (Sherlock Holmes: Terror by Night )

Színes, magyarul beszélő, amerikai misztikus thriller (1946)

Roland Carstairs felkéri Sherlock Holmest és hű csatlósát, dr. Watsont, hogy tartsanak vele és az édesanyjával egy Londonból Edinburghba tartó vonatúton, és akadályozzák meg azt, hogy valaki ellopja azt a felbecsülhetetlen értékű gyémántot, amely szintén velük utazik. Puszta elővigyázatosságból Holmes egy másolatra cseréli az ékkövet, a tragédiát azonban így sem tudja megakadályozni: egy óvatlan pillanatban egy ismeretlen tettes végez Rolanddel és a hamisítványnak nyoma vész. Az elkövető az utasok között lesz, és Holmes gyanítja, hogy a tolvajláshoz Moriarty professzor könyörtelen jobbkezének, Sebastian Moran ezredesnek is köze lehet.

Rendező: Roy William Neill

Szereplők: Roy William Neill, Alan Mowbray (Duncan-Bleek), Basil Rathbone (Sherlock Holmes), Dennis Hoey (Lestrade nyomozó), Frederick Worlock (William Kilbane professzor), Nigel Bruce (Dr. John H. Watson), Geoffrey Steele (Roland Carstairs), Mary Forbes (Lady Margaret Carstairs)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Sherlock Holmes, Sherlock Holmes:Rhodesia Csillaga, Sherlock Holmes: Terror by Night , Basil Rathbone, Nigel Bruce, Dennis Hoey , Frederick Worlock , Geoffrey Steele , Mary Forbes , Roy William Neill

Megjelent: 1946

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

A gyilkos bennem él

Színes, szinkronizált, amerikai thriller (2010)

Azonosság

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2003)

Ruben Brandt, a gyűjtő

Színes, magyar thriller (2018)

Vonzások

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai thriller (2013)