Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Vámpírcsajok

Vámpírcsajok - (Vamps)

Színes, szinkronizált, amerikai horror-vígjáték (2012)

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror-vígjáték. Vamps Goody és Stacy Manhattanben élnek és mindketten vámpírok. Egy Cisserus nevű vámpír változtatta át mindkettőjüket, Goody-t azonban még 1840-ben, így másfél évszázadnyi korkülönbség van kettejük közt, bár erről senki sem tud. Azok közé a vámpírok közé tartoznak mindketten, akik megtagadták az embervért, így csak egerek nedveivel táplálkoznak. Amikor Stacy szerelmes lesz egy fiúba, Joey-ba, majd teherbeesik, Goody úgy dönt, mindenképp megmenti a babát: ez azonban csak egyetlen módon történhet. Meg kell ölniük Cisserust, s ezáltal mindketten visszaváltoznak emberré - ki-ki annyi évessé, amennyi a valódi életkora.

Rendező: Amy Heckerling

Szereplők: Alicia Silverstone, Amy Heckerling, Alicia Silverstone (Goody), Krysten Ritter (Stacy), Larry Wilmore (Quincy professzor), Bettina Bresnan (Mary Anne Cachillo), Todd Barry (Ivan), Sigourney Weaver (Cisserus), Taylor Negron

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Vámpírcsajok, Vamps, Wilmore Larry, Krysteen Ritter, Silverstone Alicia, Bettina Bresnan (Mary Anne Cachillo), Todd Barry (Ivan), Sigourney Weaver (Cisserus), Taylor Negron, Amy Heckerling

Megjelent: 2012

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Nem hisszük el: Sigourney Weaver 65!

Vajda Judit | 2014. 10. 08., 20:15

Mi történt a Spinédzserek trendi tinédzsereivel?

Vajda Judit | 2014. 12. 12., 14:10

Kapcsolódó filmek

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Koszorúslányok

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2011)

A Főnök

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)