Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Vizsga két személyre

Vizsga két személyre - (Admission)

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2013)

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték. Admission A Princeton University felvételi biztosaként dolgozó Portia (Tina Fey) munkahelyén és otthonában egyaránt pedáns életet él. Amikor főnöke bejelenti, hogy hamarosan nyugdíjba vonul, Portia előtt megnyílik a lehetőség, hogy feljebb lépjen a ranglétrán. A nő munkája részeként ellátogat egy alternatív középiskolába, hogy felmérje a helyi tanulókat, és újra találkozik a főiskoláról ismert Johnnal (Paul Rudd), akiből időközben idealista tanár lett. A férfinak nemrég megakadt a szeme a tehetséges, de különc Jeremiahn, a diák pedig talán nem más, mint Portia fia, akit a nő évekkel korábban titokban örökbe adott - és aki most a Princetonon szeretné folytatni a tanulmányait.

Rendező: Paul Weitz

Szereplők: Paul Rudd, Paul Weitz, Wolff Nat, Tina Fey (Portia Nathan), Paul Rudd (John Halsey), Nat Wolff (Jeremiah), Michael Sheen (Mark), Wallace Shawn (Clarence), Sonya Walger (Helen), Gloria Reuben (Corinne), Kelly Southerland (Intern), Lily Tomlin (Susannah), Travaris Spears (Nelson)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Tina Fey, Vizsga két személyre, Admission, Rudd Paul, Wolff Nat, Michael Sheen (Mark), Wallace Shawn (Clarence), Sonya Walger (Helen), Gloria Reuben (Corinne), Kelly Southerland (Intern), Lily Tomlin (Susannah), Travaris Spears (Nelson), Paul Weitz

Megjelent: 2013

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Mi történt a Spinédzserek trendi tinédzsereivel?

Vajda Judit | 2014. 12. 12., 14:10

Kapcsolódó filmek

Hogyan rohanj a veszTEDbe

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2014)

Johnny English újratöltve

Színes, magyarul beszélő, izraeli-francia-japán-angol vígjáték (2011)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)